top of page

Feesten

Feesten

Uw tuinfeest

Originele & grootse tuinfeesten

Hullebrug staat niet alleen voor "B&B"….

Allerlei evenementen zijn er mogelijk: op 6 ha weiland kan veel georganiseerd worden. Jullie bedenken het,

wij maken het waar! Op deze bijzondere locatie kunnen grotere feesten prachtig opgebouwd worden in tuin en Nete-landschap. Gelegen langs de oever van de Nete, makkelijk te bereiken en te midden van de breedvoerige groene natuur.

Hullebrug is een gekende landmark met eeuwenlange historie en met in nabije omgeving gezellige horeca in "het Land van Goesting", op een boogscheut van de oude bedevaart-site van Kruiskensberg en het pittoreske gehuchtje Gestel (romantisch huwen in het kerkje) met Gestelhof en Kasteel van Rameyen.

 

Naar wens van de klant plaatsen wij tenten, plankenvloer en meubilair, planten en deco, volledige feestinstallatie, receptie, beamer-projecties, toiletwagen, catering, muziek live of DJ, verzorgde bediening, sacrale ceremonie in de weide, ruime parking.

Voor de genodigden zijn de 4 B&B-kamers beschikbaar, overnachten in tentjes, zondagbrunch voor de nabije familie, enz.

 

Kleinschalige feesten 


Sinds mei 2021 is onze schoondochter Ursula Wouters gestart met Magma Coaching & kleinschalige events.
Bij Magma events kan je terecht voor zelfontwikkeling,
loopbaancoaching & memories 4 life in het groen.
Communie/lentefeestjes, babyborrels, recepties, personeelsfeesten , huwelijksfeesten, kinderfeestjes (new!) en afscheidsceremonies edm. kunnen in kleinschalige sfeer gevierd worden bij ons op Hullebrug
.

De exclusieve formule is dat je de optie hebt om nadien heerlijk onder de wol te kruipen en de volgende ochtend in amicale kring verwend zal worden met een heerlijk ontbijt als afsluit van een nooit te vergeten feest.

 

Voor alle formules kan je terecht op website 

Home | Magma Coaching & Events - Ontdek jouw innerlijk vuur - Regio Heist-op-den-Berg

Brochure kan je direct downloaden via:

https://www.magmacoaching.be/events

Hou je een feest in de buurt ? Zie hier een leuke tip :

Voor uw genodigden kan u de 4 B&B kamers afhuren (aan speciale tarief) zodat ze onbezorgd huiswaarts kunnen. Doe dit spoedig, vooral voor zaterdagen. Ze checken tijdig in - desnoods verzorgen we een shuttle voor de heenrit - en kunnen ’s nachts vrij ‘thuiskomen’ met badge of sleutel. Voor het trouwpaartje is er de mooie huwelijks-suite of het Nethe Nestje. ‘the morning after’ is er een gezellig ontbijt voor de nabije familie.

Het gebeurt dat de trouwers ook voor de ceremonie overnachten, zich klaarmaken in de B&B en met hun gevolg vertrekken; mooie trouwfoto’s kan je maken in en rond Hullebrug.

Catering

Catering

Catering & muziek

Hier beslist de klant met welke catering, live music of DJ wordt gewerkt ; of kan in handen gegeven worden van de organisatie die al jullie wensen uitwerkt. "Hullebrug"-catering wordt onder andere verzorgd door Brasserie Criterium www.brasserie-criterium.be

Testimonial

"Ik wil de mensen van de catering nog eens persoonlijk bedanken voor het prachtige werk in Hullebrug vorige zaterdag. Het eten, de presentatie, het personeel... het was allemaal top. Wij mochten zeer veel positieve reacties ontvangen. Enkele mensen namen zelfs het woord sterrenchef in de mond.

Dit is uiteraard zeer leuk voor ons als inviterend trouwkoppel, maar ook voor jullie.

Vele van de gasten zullen graag een keertje op bezoek komen. Ik wens jullie nog veel succes met de culinaire prestaties en ongetwijfeld tot binnenkort."

Hoe gaan we tewerk?

Hoe gaan we te werk?

Stap 1

U wenst meer info?

Mail uw vraag aan info@hullebrug.be, u krijgt een eerste overzicht.

Stap 2

daarna komen jullie in contact met onze Event Organisator Stijn Verdonck gsm 0495/32 15 18 voor verder overleg en bezichtiging voor de grote events.
Voor de kleinschalige events kom je terecht bij Ursula Wouters gsm 0473/24 50 87

Stap 3

Aan de hand van de besproken info bezorgen wij u, na de nodige offerte-tijd, een eerste voorstel met prijsindicatie.

bottom of page